30 m³ BETON SANTRALİ (PLANET MİKSERLİ)

30 m³ BETON SANTRALİ (PLANET MİKSERLİ)

ÜRÜN TANIMI

Hazır beton için gerekli olan çakıl, kum, çimento, su ve katkı gibi hammaddeleri özel olarak hazırlanmış stok bunkerlerinden, önceden belirlenen ve bilgisayar programına yüklenen ölçülerde alarak, mikser de karıştırmak sureti ile hazır beton haline getiren sistemdir. Mikserin karıştırma kapasitesi: saatte 30 m³’tür. Sistem içerisine aralıksız hammadde beslemesi için ilave edilecek ara bekletme bunkeri sayesinde kapasite 38 m³’e kadar çıkarılabilmektedir.  Beton santralimiz yeterli hammadde sağlandığı sürece 24 saat aralıksız çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.

katar-doha-cimento-stok-silosu-
katar doha 30 m3 beton santrali
katar doha beton mikseri planet
katar doha agrega bunkeri
Katar’a Satışını Gerçekleştirdiğimiz Mega Promix 30 m³ Planet Mikserli Beton Santraline Ait Satış Hikayesini Sizlerle Paylaşıyoruz

Katar’ın başkenti Doha’da bulunan müşterimiz sıradan beton santrallerinden farklı olarak briket & beton parke taşı da üretebileceği bir tesis arayışındaydı. Yapmış olduğu araştırmalarda youtube’da bulunan “konveyör bantlı beton santrali sistemi” videomuz üzerinden bizimle iletişime geçti. Yaptığımız görüntülü görüşmelerde istediği tesis ile ilgili bilgileri anlattık. Müşterimiz kısa sürede fabrikamızı ziyaret etmek için yola çıktı.

Fabrikamızdaki üretimlerimizi inceleyen müşterimize, konusunda uzman mühendislerimiz istenen projeye uygun Konveyör Bantlı Sistem’in sunumunu gerçekleştirdiler. Tasarladığımız akuple sistemde ki Planet mikserde çift çıkış bulunmaktadır. Karıştırılan harç bir çıkıştan briket makinesine, diğer çıkıştan transmiksere aktarılmaktadır. Aklındaki tüm soru işaretlerini gideren müşterimiz ile briket makinesine akuple olabilen 30 m³ beton santrali anlaşmasını imzaladık.

Proje onayından sonra ücretsiz olarak sunduğumuz altyapı hazırlık projesini saha ekibimiz titizlikle hazırladı. Farklı bir tasarıma sahip olan akuple beton santralinin üretimini imalatta görevli arkadaşlarımız ise 4 haftada tamamladı. Bu süre boyunca müşterimiz “Üretim Takip Sistemi” sayesinde verdiğimiz IP adresi üzerinden beton santralinin yapım aşamasını online olarak takip edebiliyordu.

Sevkiyat sürecine lojistik ekibimizin desteğiyle Doha’ya çok daha uygun bir fiyata nakliye anlaşması yaptık. Tecrübeli montaj ekibimiz 6 günlük süre içerisinde beton santrali ve briket üretim sisteminin kurulumunu gerçekleştirdi. Hem beton test üretimleri hem de briket üretimleri yapıldıktan sonra ücretsiz olarak verdiğimiz operatörlük eğitimi de başarıyla tamamlandı.

Müşterimizin tam da ihtiyacına göre olan bu proje de keyif alarak çalıştık. Hem beton üretimi yapılabilen hem de briket üretilebilen bu sistemin nasıl çalıştığını öğrenmek için yan tarafta bulunan videoyu izleyebilirsiniz. 

Daha fazla bilgi almak için “YouTube” kanalımızı takip edebilir, tesislerimize ait güncel fiyat teklifi almak için yandaki “Hızlı Teklif Al” formunu doldurarak bize gönderebilirsiniz.

KONVEYÖR BANTLI SİSTEM

HIZLI TEKLİF AL

30 m³ BETON SANTRALİ TEKNİK VERİLER

DİĞER KAPASİTELERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üretimlerimizin kalitesi ile dünyanın birçok ülkesinde iz bırakmaya devam ediyoruz.

Birçok farklı ülkeden gelen çeşitli projeler için geliştirdiğimiz çözümlerden elde ettiğimiz deneyimler, bizi dünyanın her an değişen zorlukları ile yüzleşmeye, her türlü doğa şartlarına karşı cesur ve esnek olmaya sevk ediyor. Geleceğe baktığımızda, müşterilerimiz için verimliliği ve karlılığı arttırmak adına sürekli kendimizi yeniliyoruz.

hazir beton santralleri